Skip to content Skip to footer
Ketä me olemme

Me olemme MinersLoop

Meitä MinersLoopilla inspiroi yksinkertainen, mutta syvällinen visio – Näemme maailman, jossa Bitcoin ei ole vain digitaalinen omaisuus vaan perusteellisen ja systeemaattisen muutoksen ajuri, joka parantaa rahajärjestelmäämme ja siten myös maailmaamme. Me uskomme vahvasti Bitcoinin muuntautuvaan voimaan, teknologiaan, jonka näemme mullistavan paitsi rahajärjestelmämme, myös globaalin yhteisömme rakenteen.

Olemme ryhmä nuoria yrittäjiä, joita ajaa juuri tämä vakaumus – että Bitcoinilla on potentiaalia “korjata raha, korjata maailma”. Ei vain rohkea väite, vaan näemme tämän suunnitelmana tulevaisuudellemme. Mutta kuinka tuomme tämän näkemyksen esiin?

Vastauksemme löytyy Bitcoinin ja energiasektorin välisestä yhteydestä. Visiomme on integroida saumattomasti Bitcoin-louhinta energiateollisuuteen, mikä on uraauurtavaa edistystä lämmityksen, kysyntäjouston ja verkon vakauden kannalta. Hyödyntämällä Bitcoinin louhintaa pyrimme saamaan aikaan konkreettisia parannuksia energiatehokkuudessa, kysynnän hallinnassa ja verkon luotettavuudessa.

TIIMI

Monipuolisia osaajia

Olemme asiantuntijatiimi, jolla on kokemusta kaikista ASIC-hostingin, laitteiston kokoonpanon sekä sähkö-, verkko- ja jäähdytysjärjestelmäpalveluista. Olemme omistautuneet ASIC-koneiden suorituskyvyn optimointiin.

Pete Karjalainen

Mikko Rantanen

Pekka Kytömäki

Katariina Leinonen

Hallitus

Robert Schulman

Roni Karjalainen

Pete Karjalainen